Termeni si Conditii

Termeni si conditii

CITITI CU ATENTIE

COMANDA NU ESTE OBLIGATORIE DACA FACETI COMANDA VA EXPRIMATI ACORDUL SI ACCEPTATI TERMENI SI CONDITIILE.

LA INCALTAMINTEA DE DANSATOARE NU SE OFERA GARANTIE NU ESTE INCALTAMINTE DE STRADA SI POATE FI SUPUSA UNOR SOCURI DURE.

INAINTE DE A FACE COMANDA LA INCALTAMINTEA DE DANS TREBUIE SA FITI SIGURA DE NUMARUL PE CARE IL PURTATI.

DACA NU SUNTETI SIGURA VA RECOMANDAM SA NU FACETI COMANDA DEOARECE NU SE SCHIMBA SI NU SE ACCEPTA RETURUL SUB NICI UN MOTIV.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul www.costumedansatoare.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.costumedansatoare.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email costumedansatoare@gmail.com